Lidhjet latine

Info koment Stacione raport

Lazos Latinos është një stacion radio që përpiqet më të mirën e tyre për të siguruar më të mirën dhe më të fundit në muzikë 24/7. Ata janë gjithashtu të njohura në të gjithë vendin në mesin e të gjithë dëgjuesit e tyre, sepse nganjëherë ata mos hezitoni të transmetojnë ngjarje të jetuar për dëgjuesit e tyre. Lazos Latinos është një radio që ka fituar dëgjuesit e tyre ta duan shumë shpejt.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/Lazos-Latinos

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Chile

Zhanret: /

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations