top logo

Lamega 90.3 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Lamega 90.3 broadcasters believe in providing Spanish music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown spanish music.

Lamega 90.3
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Lamega 90.3 ]