top logo

Krishna FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Krishna FM broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Krishna FM website address is krishnafm.cl

Krishna FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Krishna FM ]