top logo
Hijo Del Mal Fm is a community based radio in Chile. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Hijo Del Mal Fm joints Community as a platform gather and exchange ideas. Hijo Del Mal Fm helps people to communicate through music. Hijo Del Mal Fm official website address is superamigos.listen2myradio
JOSHUA Fm
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : JOSHUA Fm ]