top logo

Gente FM is a online music radio station. Gente FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Gente FM has something for all discerning music lovers.

Gente FM official website address is www.gentefm.cl

Gente FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Gente FM ]