top logo

FM Lagos Del Sur broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. FM Lagos Del Sur broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

FM Lagos Del Sur website address is www.fmlagosdelsur.cl

FM Lagos Del Sur
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : FM Lagos Del Sur ]