top logo

Të jetë i lidhur është tema apo vija tag e Elektro Hazzard Radio. Është e kuptueshme lehtë nga Tagline e tyre të bukur vetë se radio ka për qëllim të lidhë dëgjuesit e tyre me botën e muzikës. Muzika është një tjetër medium i komunikimit dhe shprehur ato emocion dhe Elektro Hazzard Radio vetëm të bëjë atë gjë, Ata gjithmonë komunikon me dëgjuesit e tyre të stacionit të tyre përmes muzikës.
Elektro Hazzard Radio adresa e internetit zyrtare është www.radioelectrohazzar.wix.com

Elektro Hazzard Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Elektro Hazzard Radio ]