Digital FM Calama

Info koment Stacione raport

Digital FM Calama broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Digital FM Calama broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Digital FM Calama official website address is www.digitalfm.cl

Vend: Chile

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations