De Culto Radio

Info koment Stacione raport

De Culto Radio është vendi ku muzika klasike plotëson muzikën moderne. Radio mixes playlists e saj me aq shumë muzikë klasike dhe kulturore që të bëhet një kënaqësi të pastër në veshët. Për të marrë më të mirë të të dy botëve të muzikës së vjetër dhe klasike. Muzika klasike dhe kulturore e De Culto Radio është absolutisht një zgjedhje më e mirë pa asnjë lloj dyshimi apo hezitim.
De Culto Radio adresa e internetit zyrtare është www.decultochile.cl

Vend: Chile

Zhanret: / /

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations