top logo

Concierto FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Concierto FM broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of 80’s, Hits Classic.

Concierto FM official website address is www.concierto.cl

Koncerti FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Koncerti FM ]