top logo

Coloane FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

Coloane FM official website address is www.coloanefm.cl

Shtylla FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Shtylla FM ]