Carolina 99.3

Info koment Stacione raport

Carolina 99.3 është një radio stacion muzikë në internet. Carolina 99.3 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Carolina 99.3 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Carolina 99.3 Adresa zyrtare e internetit është www.carolina.cl

Vend: Chile

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations