Kanal 80 Radio

Info koment Stacione raport

Kanal 80 Radio beson se dëgjuesit do të gëzojnë duke dëgjuar radio stacionin e tyre dhe programet e tyre. Ideja e Kanalit 80 Radio u erdhi nga mendja e Wil Johnson themeluesin e radios, që mendohet një stacioni në internet në bazë të radios që do të përqendrohet në gjini të ndryshme të muzikës dhe në të njëjtën kohë radio perticular do të sigurojë këngët më të mira të mundshme nga secila prej këtyre zhanreve.
Kanal 80 Radio adresa e internetit zyrtare është www.canal80.radio.fm

Vend: Chile

Zhanret: / /

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations