Antofagasta 89.3

Info koment Stacione raport

Antofagasta 89.3 është një radio stacion muzikë në internet. Antofagasta 89.3 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Antofagasta 89.3 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Antofagasta 89.3 Adresa e internetit është www.fmokey.cl

Vend: Chile

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations