Andromeda Rise

Info koment Stacione raport

Pas akordim në të Andromeda Ngritja dhe duke kaluar disa kohë të mirë me programet e Andromeda rritje si një dëgjues dhe një tifoz i muzikës së mirë ju me siguri do të fillojë të bie në dashuri me llojin e programeve transmetimeve radio. Ata kanë ndërtuar një numër të mirë të përditshme bazës dëgjuesit për shkak të paraqitjes së tyre të kujdesshëm të muzikës.
Andromeda Rise adresa zyrtare e internetit është www.andromedarise.cl

Vend: Chile

Zhanret:

loading...

Chile Radio Stations

Popular Stations