Chellam FM

Info koment Stacione raport

Chellam FM është një stacion radio të bazuar në komunitet. Kjo radio është transmetuar për komunitetin e Tamile. Ka një numër të madh të njerëzve Tamil jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar dhe ata nganjëherë ndjen nevojën për të shijuar disa prej tyre muzikë të madh Tamil dhe për ta Chellam FM do të ofrojnë të mirë muzikë Tamile atyre.
Chellam FM adresa website zyrtar është www.chellamfm.com

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations