top logo

Kjo Karaibe është me të vërtetë një enë saktë shkrirja si dhe Vibe 98.9 FM, nxit të cilat enë përmes lidhjes paturit çdo zonë të vetme të vendndodhjes. Transmetimin nëpërmjet dojos Paramount nga ishujt Kajman Havai, Vibe 98.9 FM është prekur gjithë array tuaj në Karaibe, përmes bashkësisë Latine, për të gjithë kombet tuaj Ishulli përbëjnë persona fillestar mbi Indies botërore Perëndimor.

Vibe 98.9 FM Audio do të jenë të shëndoshë në Karaibe që vijnë nga Soca & Calypso për Reggae & Salsa, Dance Hall, Urban, Reggae si edhe R&B. Vibe 98.9 FM projektuar si dhe krijoi personale formatin tonë të veçantë skedarëve të paturit e UJ-së të veçanta (Vibe Jocks) të cilat angazhohen në, si dhe banojnë rotate On-Air.

Vibe 98.9 FM adresa website zyrtar është vibefm.ky

Vibe 98.9 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Cayman Island : Vibe 98.9 FM ]