Radio Cayman

Info koment Stacione raport

Radio Cayman mund të jetë “Stacioni komunitetit” dhe mbrojtje intensive lidhur me aktivitete në të gjithë vendin, për shembull e Mbretëreshës bday mars brenda korrik, Ndihmon Pirates disa ditë rutinat konkursin brenda tetor, Kjo mbështetje Ora Kujtimet Dita brenda rutinat tjera të vonë dhe të Grupit të cilat përfshijnë ritransmetimin nga procedurat nga Cili është ndërtimi nëse shtëpiake është në seancë.

Stacioni i veçantë është transmetuar e parë duket të jetë me anë të Pashkëve lidhur me 1976, pse njohur transmetohet filluar për 12 12 , 1976. Tridhjetë e pesë vjet në të ardhmen, ideja mbetet një nga shumë Ishujt Kajman’ stacionet respektuar.

Brenda 1980 Radio Cayman filloi dërgimin këtë Ishujt Kajman Havai së bashku me një sërë shërbimesh një çift, Cayman Stereo 1 si dhe BreezeFM 89. 9 si edhe 105. 3FM lidhje Sporte Cayman si dhe 91. 9 si edhe 93. 9FM lidhje Cayman Brac, si dhe shumë pak Cayman.

Radio Cayman ofron Ishujt Havai të paturit e një njëzet e katër kohë ndihmë transmetohet rregullt, të cilat përfshijnë BBC Gjithë Encoding Mbështetje bota, në mesin e natës, si dhe 06:00 në lidhje Cayman Stereo 1 së bashku me një përzierje të këndshëm të këngëve rreth BreezeFM. Pjesa e veçantë përveç ofron deri tani më intensive si dhe komuniteti i respektuar, Edicionet e lajmeve rajonale si dhe ndërkombëtare nga ishujt Cayman Havai.

Radio Cayman adresa faqen zyrtare është www.radiocayman.gov.ky

Vend: Cayman Island

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations