top logo

Peshku i madh 95.5 FM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre.

Peshku i madh 95.5 FM adresa website zyrtar është bigfish955.ky

Peshku i madh 95.5 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Cayman Island : Peshku i madh 95.5 FM ]