top logo

FM paqartë 88.1 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, FM paqartë 88.1 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

FM paqartë 88.1 Adresa e internetit është www.vaguefm.ca

FM paqartë 88.1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : FM paqartë 88.1 ]