Truck Stop Quebec

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. Në rast të Truck Stop Quebec, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.truckstopquebec.com

Email: therrienbenoit@hotmail.com

Cicëroj: @truckstopquebec

Gjuhe: Frëngjisht

Numri i kontaktit: 1-855-362-6089

Vend: Canada

Zhanret:

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations