Koha FM

Info koment Stacione raport

Koha FM është një radio për dëgjuesit që i pëlqen muzikë Tamile. Kështu, Nëse ju jeni në mesin e një nga komuniteti Tamil ans dëshiron të marrë në kontakt me një radio që do të ju lutem me Tamil Muzikë e llojeve të ndryshme se sa nevoja për të mos mendoj për asgjë tjetër vetëm një mendje për kohë FM dhe gëzojnë të mirë në muzikë.
Koha FM adresa website zyrtar është www.timefm.ca

Vend: Canada

Zhanret:

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations