top logo
The Rock FM is a musical programs based radio in Canada. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, The Rock FM joints Community as a platform gather and exchange ideas of music. The Rock FM official website address is www.therock.fm
Rock FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Rock FM ]