top logo

Swisssh Radio the Canada based oldies musical radio station. Ata janë të vendosur në shtimin popullore Oldies muzikë në mbledhjen e tyre tashmë të madhe muzikore e vjetër muzikës klasike. Swisssh Radio is the radio for proper balance of good old music and other radio stuff. Radio është i njohur për të preferuarat e dje dhe sot.
Swisssh Radio official website address is www.swisssh.ca

Swisssh Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Swisssh Radio ]