Sun FM 105.7

Info koment Stacione raport

Sun FM bazuar në Vernon, British Columbia,Kanadaja është një prej stacionit të muzikës popullore. Sun FM stacion streaming muzikë dhe programet si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një kanal radio pop dhe hitet luan rreth orën 24 orë live online. Sun FM gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore në vazhdimësi për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe forca e saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet. Sun FM adresa website zyrtar është www.thesunonline.ca

Vend: Canada

Zhanret: /

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations