Radio Shawinigan

Info koment Stacione raport
Radio Shawinigan broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Radio Shawinigan broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të Radio njohur dhe College, Më i lartë 40, Muzikës pop.
Radio Shawinigan official website address is radioshawinigan.com

Vend: Canada

Zhanret: /

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations