top logo
Radio K 93 broadcasts both Grand Falls, NB, Kanada dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Although their main genre of choice is Adult Contemporary but they dont have any problem playing songs from genres like hip hop, urbane etj. Radio K 93 Vizioni kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. As Grand Falls, NB, Canada has its own beautiful tradition of music and culture Radio K 93 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
Radio K 93 Adresa zyrtare e internetit është www.k93.ca
Radio K 93
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Radio K 93 ]