top logo
Fuqi 97 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Fuqi 97 broadcasters believe in providing music, so listeners can enjoy Rock music.
Fuqi 97 Adresa zyrtare e internetit është www.power97.com
Fuqi 97
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Fuqi 97 ]