top logo

Montreal Greek Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Montreal Greek Radio is Canada’s first Internet radio station and world’s first Greek Internet radio station, që prej 1994
Montreal Greek Radio website address is greektimes.ca

Montreal Greek Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Montreal Greek Radio ]