top logo

Vend 92.9 telecasts a differing scope of by regional standards and broadly created projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, në hej fi stereo. Vend 92.9 telecasters have faith in giving genuine music mixed bag, so audience members can appreciate an unlimited index of known and obscure tracks.

Vend 92.9 Adresa zyrtare e internetit është 92.countryfm.ca

Vend 92.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Vend 92.9 ]