Vend 116

Info koment Stacione raport

Country Muzikë Më e mirë është në zemër të vendit 116. Si ka shumë të muzikës vendit dhe një numër i madh i tifozëve të muzikës do të kalojë orë të kohës së tyre me muzikë të mirë të vendit në mënyrë, Vend 116 zgjedh secilën nga këngët e tyre me vëmendje shumë të madhe për të kënaqur dëgjuesit e tyre.
Vend 116 Adresa zyrtare e internetit është www.country116.ca

Vend: Canada

Zhanret:

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations