top logo

Vend 100 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Southern Saskatchewan’s Best Country! Based in Moose Jaw, but the sound track for all things Country for the surrounding area. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Vend 100 broadcasts to the greater Moose Jaw, Canada area and beyond.

Vend 100 Adresa e internetit është country-100

Vend 100
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Vend 100 ]