Vend 100.7 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Vend 100.7 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Contact Info:
135 North Street, suite 200
Bridgewater, Nova Scotia
Call +1 902-543-1200
Vend 100.7 Adresa e internetit është
Vend 100.7
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Vend 100.7 ]