CJSQ FM Punon njohur si “klasike” për shekuj dhe shekuj. Letrat me vlerë të zgjedhura kryesisht vjen periudha: Barok (Bach, Vivaldi), vetë klasike (Mozart, Haydn) dhe romantike (Chopin, Beethoven). Herë të tjera janë gjithashtu të pranishëm, në masën që ata të përcjellë klimat ekuivalente dhe tingujt.

CJSQ FM Asgjë kundërsulmet, me bezdisshëm. Si meloditë që na sjellin paqe, hare, qetësi dhe paqe. CJSQ FM kushtoj vëmendje të madhe për përzierje e periudhave dhe ngjyra vazhdimësisë në shumëllojshmëri.

CJSQ FM ketë një rekord udhë favorizuar shpërndarjen më të shpeshta të letrave me vlerë për kënaqësinë dëgjuesit tanë. CJSQ FM mbajë tituj që do të sjellë kënaqësi për connoisseurs dhe fillestare për dëshirën për të dëgjuar më shumë!

Adresën e tyre zyrtare e internetit është www.cjpx.ca

CJSQ FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : CJSQ FM ]