CJRS Radio Montreal is a hit live online broadcasting music channel based on Canada. CJRS Radio Montreal plays different range of music genres like 50s, 60s, 70s, 80s, 90s. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Contact Info:
C.P. 64041, Repentigny, Qc, Canada J5Z 4R4
Telefon: 1-855-561-4454
CJRS Radio Montreal website address is cjrsradio.com
CJRS Radio Montreal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : CJRS Radio Montreal ]