top logo
Canada Mix has been broadcasting live as one of the popular radio station in Canada. As Canada Mix is a community-driven music initiative, where the Station’s library, song selection, and play frequency is directly influenced by the listeners themselves, through the act of Rating Songs, Requesting Songs, and Suggesting Songs, as well as voting on surveys and polls that affect the Station’s programming & Format. Ata gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike (Gjermanisht, I Uellsit, Irlandez dhe spanjisht), Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj. Canada Mix website address is www.mymixbox.com
Kanada Mix
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Kanada Mix ]