top logo
Jam 650 Radio broadcasts its programs decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Jam 650 Radio transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Jam 650 Radio adresa e internetit zyrtare është www.am650radio.com
Jam 650 Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : Jam 650 Radio ]