AIR AM 1700 live broadcasting from Canada. AIR AM 1700 Broadcasting live from the Woodroffe campus of Algonquin College in Ottawa, Ontario, Canada, AIR plays the best of the 70’s, 80'S, and 90’s 24/7!. AIR AM 1700 streaming muzikë dhe programet si në internet. AIR AM 1700 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

AIR AM 1700 Adresa e internetit është www.algonquinair.com

AIR AM 1700
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : AIR AM 1700 ]