99.9 Bay

Info koment Stacione raport

Ju mund të bëni dëshirën tuaj në lidhje me këngën ju preferoni për të dëgjuar në 99.9 Gjirit dhe në të njëjtën kohë ju mund të siguruar një gjë pa marrë parasysh se çfarë ata bën wit zgjedhjes së tyre këngën ju nuk do të merrni dissapointed. Radio do t'ju kullosin me zgjedhjen e tyre të pista grwat për programet e tyre ditën e gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.999thebay.ca

Email: info@999thebay.ca

FaceBook: 999gji

Cicëroj: @ 999thebay

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +1 807-344-8229

Adresë: 200-180 Park Ave Thunder Bay.

Vend: Canada

Zhanret: /

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations