top logo

96.9 Jack FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

96.9 Jack FM official website address is www.jackfm.ca

96.9 Jack FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 96.9 Jack FM ]