top logo

96.1 BOB FM broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

96.1 BOB FM official website address is www.961bobfm.ca

96.1 BOB FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 96.1 BOB FM ]