top logo

93.7 Praise FM is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. 93.7 Praise FM broadcasts to the greater Canada area and beyond.

Contact Info:
206, 1741 Dunmore Rd. SE,
Medicine Hat, AB, T1A 1Z8
Hours: 8:30am–5:00pm
Telefon: 1 403 529-9599
Fax: 1 403 488-5050
93.7 Praise FM website address is www.937praisefm.com
93.7 Praise FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 93.7 Praise FM ]