top logo

93.5 The Move provides twenty four hour mix of several genres and styles of music. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Adult Contemporary Adult Contemporary, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

93.5 The Move website address is www.935themove.com

93.5 The Move
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 93.5 The Move ]