top logo
92 Transmetimet citi FM dy Winnipeg, MB, Kanada dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Rock muzikë Klasik, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 92 Vizioni i citi FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Winnipeg, MB, Kanadaja ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës 92 Citi FM shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të organizojmë programe që është gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
92 Citi FM adresa faqen zyrtare është www.92citifm.ca
92 Citi FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 92 Citi FM ]