top logo

92.9 The Bull is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. 92.9 The Bull are an independent station for the online generation, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Kanadanë.

92.9 The Bull official website address is www.929thebullrocks.com

92.9 Bull
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 92.9 Bull ]