top logo

92.3 JACK FM broadcasts 24/7,they plays nonstop music, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me 92.3 JACK FM. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.

92.3 JACK FM official website address is www.923jackfm.com

92.3 JACK FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 92.3 JACK FM ]