top logo

92.3 The Dock provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Rock n roll, Klasik, Hits Hip-Hop music can be heard.

92.3 The Dock official website address is 923thedock.com

92.3 Dock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 92.3 Dock ]