top logo

91.5 CKPR broadcasts 24/7,they plays nonstop music, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. The best well known DJ’s fro Canada plays energetic dj songs. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me 91.5 CKPR. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.

91.5 CKPR official website address is www.ckpr.com

91.5 CKPR
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 91.5 CKPR ]