91.5 Beat

Info koment Stacione raport

91.5 The Beat broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 91.5 The Beat broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

91.5 Adresa Beat faqen zyrtare është www.915thebeat.com

Vend: Canada

Zhanret: /

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations