top logo

7080shkëmbinj gjithashtu luan me cilësi të mirë muzikë parti, por këtu është një dallim në mes kësaj radio tyre dhe një tjetër. 7080shkëmbinj luan lloje të ndryshme të nxehta këngëve posaçërisht nga 70 dhe 80 është epoka muzikore. Të jetë me 7080rocks dhe ju do të jetë në gjendje të gëzojnë këngët më të nxehta të dekadave në një mënyrë shumë zbavitëse.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.7080.rocks

E-Mail: info@7080.rocks

Gjuhe: English

7080shkëmbinj
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 7080shkëmbinj ]